SOS από τη «Ζώνη»

98% η ανεργία στη ΝΕΖ Περάματος

«Διμέτωπη» επίθεση κατά του ΟΛΠ αλλά και του Συνδικάτου Μετάλλου εξαπολύει η Ένωση Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά με αφορμή την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Συγκεκριμένα οι Ναυπηγοεπισκευαστές καταγγέλλουν μεν τον ΟΛΠ για έλλειψη πολιτικής αναπτυξιακών πρωτοβουλιών,

 αλλά  και τη Διοίκηση του ελεγχόμενου από το ΚΚΕ Συνδικάτου Μετάλλου για αδιαφορία για το παρόν και το μέλλον της ΝΑ.ΖΩ.ΠΕΙ.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ενωσης Ναυπηγοεπισκευαστών έχει ως εξής:
«Ο επαναπροσδιορισμός της εικόνας της ναυπηγοεπισκευής στη χώρα μας είναιπλέον απαραίτητος για να μην μπει λουκέτο στη Ζώνη και για να υπάρξει μίαελπίδα για το αύριο. Ζητάμε από την ηγεσία του ΟΛΠ αλλά και από τη Διοίκησητου Συνδικάτου Μετάλλου να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους.
Προτείνουμε και διεκδικούμε:
Σε συνεργασία και με τη συνδρομή των εργαζομένων και των αρμόδιων φορέων νααναδείξουμε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τη θέση μας για την άμεσηλειτουργία της ΝΑΥΣΟΛΠ Α.Ε. ως ενιαίου φορέα Ν/ΖΩΝΗΣ με την συμμετοχή τωνχρηστών στο Δ.Σ. και στα πλαίσιά του τη λύση των προβλημάτων λειτουργίας,εκσυγχρονισμού, υποδομής και ανάπτυξης της Ν/ΖΩΝΗΣ με συντονισμό γι' αυτόόλων των ενδιαφερομένων φορέων που σκοπό θα έχει την παγκόσμια διαφήμισητης ΝΑΖΩ μέσα από ηλεκτρονική μορφή - αναγνωρισμένα στο είδος περιοδικά,καθώς και τη συμμετοχή σε διεθνείς προς το σκοπό αυτό εκθέσεις.
Ειδικότερα, πρέπει να διερευνηθούν υπό την αιγίδα του ενιαίου φορέαδιαχείρισης Ν/ΖΩΝΗΣ τα παρακάτω:
1. Εξεύρεση πόρων - ενίσχυση της ΝΑΖΩ απότην Ευρωπαϊκή Ένωση.
2. Βελτιστοποίηση των υποδομών - υποδοχή πελατών -ηλεκτρονική καρτέλα πελάτη.
3. Οργάνωση cluster ναυτιλίας και καινοτόμουκέντρου.
4. Δυνατότητα χρηματοδότησης από ΕΣΠΑ και εγγυοδοτικά προγράμματα.
5. Προσέλκυση πελατών μέσα από την προβολή της Ζώνης σε παγκόσμιο επίπεδο.
6. Προβολή των χώρων, ενημέρωση πελατών και προσπάθεια αλλαγής κλίματος καιαξιοπιστίας.
7. Ανάπτυξη και υπαγωγή σε πρόγραμμα επιδότησης μέσα από τοοδικό ισοδύναμο για την κατασκευή ακτοπλοϊκών πλοίων και πορθμείων.
8.Άμεση επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας>>.








ΠΗΓΗ: portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.