Varity Voyager:Το πρώτο εξολοκλήρου ναυπηγημένο στην Ελλάδα Mega Yaght


Το πρώτο εξολοκλήρου ναυπηγημένο στην Ελλάδα Mega Yaght, το Varity Voyager της εταιρείας συμφερόντων του Λάκη Βενετόπουλου Variaty Cruises ξεκινάει τα ταξίδια του σε Γαλλία-Ιταλία-Κροατία.


«Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ελλάδα στο Πέραμα και αποδεικνύει τις ικανότητες και την ποιότητα των ελληνικών συνεργείων. Αν ποτέ βάλουμε μυαλό ως χώρα σίγουρα το Πέραμα θα γίνει Via Retzzio το πιο εκλεκτό λιμάνι της Ιταλίας για κότερα.
Είναι το 14ο σκάφος που κτίζουμε στο Πέραμα. Ξέρω πολύ καλά ότι τα συνεργεία μπορούν να παραδώσουν έργο πολύ ποιοτικό» επεσήμαενο Λάκης Βενετόπουλος.

Για πρώτη φορά η ελληνική γραφειοκρατία ανάγκασε τον Έλληνα εφοπλιστή να βάλει σημαία Μάλτας στο σκάφος του. «Η ακαμψία και η έλλειψη λογικής του ελληνικού κράτους με ανάγκασε να βάλω σημαία Μάλτας. Την έχω βάλει εδώ και μία εβδομάδα και σκέφτομαι γιατί δεν έχω σε όλα ελληνική».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ Αντώνης Στελλιάτος τόνισε:
«Μετά από 2 ½ χρόνια και έξι υπουργούς ναυτιλίας το νομοσχέδιο δεν πέρασε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σημαία. Θα είναι η αρχή αλλαγής σημαίας όλων των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών. Σε δύο ημέρες βάλαμε Μάλτας».




ΠΗΓΗ: marinews.gr

Φωτογραφίες
 
 

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.