Παράταση ναύλωσης 3 πλοίων από Μινωικές


Την παράταση της ναύλωσης ενός πλοίου της εταιρίας στην Atlantica Compagnia Di Navigazione του Ομίλου Grimaldi και δύο πλοίων της Grimaldi Compagnia Di Navigazione στην εταιρία, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική Γ.Σ. των Μινωικών Γραμμών στις 22 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση της εταιρίας ενέκρινε:


α) την από 10 Ιουνίου 2011 συμφωνηθείσα παράταση έως την 7η Ιουλίου 2012 (με 15 ημέρες +/-) της ναύλωσης του πλοίου της εταιρίας ΙΚΑΡΟΣ ΠΑΛΑΣ στην Atlantica Compagnia Di Navigazione Spa του Ομίλου Grimaldi.

β) την από 30 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνηθείσα παράταση έως την 12η Οκτωβρίου 2012 (με 30 ημέρες +/-) της ναύλωσης του πλοίου Cruise Europa της Grimaldi Compagnia Di Navigazione Spa του Ομίλου Grimaldi στην εταιρία.

γ) την από 30 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνηθείσα παράταση έως την 2α Οκτωβρίου 2012 (με 30 ημέρες +/-) της ναύλωσης του πλοίου Cruise Olympia της Grimaldi Compagnia Di Navigazione Spa του Ομίλου Grimaldi στην εταιρία.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.