Έσοδα από πώληση μετοχών επιδιώκει η Diana


Στο ποσό των 58,2 εκατ. δολ. αναμένονται τα έσοδα της ναυτιλιακής Diana Containerships.

Πρόκειται για έσοδα που θα προέλθουν από την διάθεση 9,315 εκατ. μετοχών η τιμή των οποίων ορίστηκε στα 6,25 δολάρια.


Να σημειωθεί ότι, την ίδια ώρα, η μετοχή διαπραγματευόταν στην αγορά του Νasdaq στα 6,15 δολάρια, ενώ μία ημέρα πριν είχε κλείσει στα 7,20 δολάρια.

Η Diana Containerships θα διαθέσει αρχικά 8.100.000 μετοχές, ενώ υπάρχει οψιόν για διάθεση από τους αναδόχους επιπλέον 1.215.000 μετοχών τις επόμενες 30 ημέρες.

Τα έσοδα από τη διάθεση των μετοχών η εταιρεία σκοπεύει να τα αξιοποιήσει για την απόκτηση πλοίων.

Επισημαίνεται ότι η Diana Containerships ιδρύθηκε από τον Ελληνα εφοπλιστή Συμεών Παληό, ο οποίος ελέγχει και την επίσης εισηγμένη στο αμερικάνικο χρηματιστήριο (NYSE) την Diana Shipping. H Diana Containerships, με στόλο εννέα πλοίων, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

H Diana Containerships ανακοίνωσε, για το πρώτο τρίμηνο του 2012, κέρδη ύψους 1,9 εκατ. δολ., έναντι κερδών 0,3 εκατ. δολ. το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και έσοδα ύψους 12,4 εκατ. δολ., έναντι 3,2 εκατ. δολ. το πρώτο τρίμηνο του 2011. Θα διανείμει μέρισμα 0,25 δολ. ανά μετοχή.





ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.