Eletson: H ναυτιλιακή που στηρίζει την ελληνική ναυπηγοεπισκευή


Συγχαρητήρια επιστολή στην, ελληνικών συμφερόντων, ναυτιλιακή εταιρεία, Eletson, που έχει και τα 28 της πλοία υπό ελληνική σημαία, απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Αφορμή ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών του πλοίου Μ/T «KANDILOUSA».


Η Eletson είναι από τις λίγες ναυτιλιακές εταιρείες που στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική σημαία αλλά και την ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όταν οι περισσότεροι αναζητούν χαμηλότερο κόστος στο εξωτερικό, σε ξένες σημαίες και ξένα ναυπηγεία.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών στις εγκαταστάσεις μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας καθώς και οι 750 εργαζόμενοι σε αυτά, αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε αναθέτοντας, εν μέσω γενικού αρνητικού επιχειρηματικού κλίματος για τη χώρα μας, τις εν λόγω εργασίες σε ελληνικά χέρια.

Θέλουμε να πιστεύουμε από την πληροφόρηση που είχαμε κατά τη διάρκεια των επισκευών του πλοίου σας ότι η απόδοση του Ναυπηγείου μας σε ποιότητα και χρόνο παράδοσης σας ικανοποίησε και ευελπιστούμε ότι αυτό θα είναι ένα κίνητρο για την ανάθεση στο μέλλον και νέων εργασιών από την εταιρεία σας.

Προσδοκώντας στη συνέχιση της υποστήριξής σας παραμένουμε στη διάθεση σας για ότι μας χρειασθείτε.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.