Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Eletson: H ναυτιλιακή που στηρίζει την ελληνική ναυπηγοεπισκευή


Συγχαρητήρια επιστολή στην, ελληνικών συμφερόντων, ναυτιλιακή εταιρεία, Eletson, που έχει και τα 28 της πλοία υπό ελληνική σημαία, απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Αφορμή ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών του πλοίου Μ/T «KANDILOUSA».


Η Eletson είναι από τις λίγες ναυτιλιακές εταιρείες που στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική σημαία αλλά και την ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όταν οι περισσότεροι αναζητούν χαμηλότερο κόστος στο εξωτερικό, σε ξένες σημαίες και ξένα ναυπηγεία.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών στις εγκαταστάσεις μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας καθώς και οι 750 εργαζόμενοι σε αυτά, αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε αναθέτοντας, εν μέσω γενικού αρνητικού επιχειρηματικού κλίματος για τη χώρα μας, τις εν λόγω εργασίες σε ελληνικά χέρια.

Θέλουμε να πιστεύουμε από την πληροφόρηση που είχαμε κατά τη διάρκεια των επισκευών του πλοίου σας ότι η απόδοση του Ναυπηγείου μας σε ποιότητα και χρόνο παράδοσης σας ικανοποίησε και ευελπιστούμε ότι αυτό θα είναι ένα κίνητρο για την ανάθεση στο μέλλον και νέων εργασιών από την εταιρεία σας.

Προσδοκώντας στη συνέχιση της υποστήριξής σας παραμένουμε στη διάθεση σας για ότι μας χρειασθείτε.
ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637