Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Μνημόνιο συνεργασίας ΟΛΠ - Δήμου Βόλου και ΟΛΒ


Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου, με θέμα την κρουαζιέρα και τις δυνατότητες ανάπτυξης της στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του, παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ και Πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γ. Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της ΜedCruise κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Consulting & Logistics Α.Ε. κ. Γ. Νικολούλιας.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη, τους Αντιδημάρχους και την Τοπική Επιτροπή Τουρισμού παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του ΟΛΒ, του Επιμελητηρίου και των φορέων της αγοράς και της ναυτιλίας.

Μετά από δημιουργική πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ, της ΟΛΠ Consulting & Logistics και του Δήμου Βόλου με τη συμμετοχή του ΟΛΒ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η συνυπογραφή θα γίνει εντός των επόμενων ημερών οπότε και θα αρχίσει η εκπόνηση των προτάσεων της ανάπτυξης της κρουαζιέρας στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Πηγή:dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637