Μνημόνιο συνεργασίας ΟΛΠ - Δήμου Βόλου και ΟΛΒ


Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου, με θέμα την κρουαζιέρα και τις δυνατότητες ανάπτυξης της στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του, παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ και Πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γ. Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της ΜedCruise κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Consulting & Logistics Α.Ε. κ. Γ. Νικολούλιας.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη, τους Αντιδημάρχους και την Τοπική Επιτροπή Τουρισμού παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του ΟΛΒ, του Επιμελητηρίου και των φορέων της αγοράς και της ναυτιλίας.

Μετά από δημιουργική πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ, της ΟΛΠ Consulting & Logistics και του Δήμου Βόλου με τη συμμετοχή του ΟΛΒ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η συνυπογραφή θα γίνει εντός των επόμενων ημερών οπότε και θα αρχίσει η εκπόνηση των προτάσεων της ανάπτυξης της κρουαζιέρας στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.