Οι Μινωϊκές εγκαινιάζουν τη νέα γραμμή Τεργέστη – Αγκώνα – Ηγουμενίτσα – Πάτρα

Δυναμώνουν την παρουσία τους στην Αδριατική οι Μινωϊκές Γραμμές του Ομίλου Γκριμάλντι. Όπως αποκάλυψε το protothema.gr την περασμένη Παρασκευή  και επιβεβαιώνουν με επίσημη ανακοίνωσή τους σήμερα οι Μινωϊκές, από το Δεκέμβριο 2012, επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, εγκαινιάζοντας μία νέα γραμμή σύνδεσης μεταξύ Τεργέστης – Αγκώνας – Ηγουμενίτσας – Πάτρας. 

Για τη νέα επιχειρηματική κίνηση, ο κ. Emanuele Grimaldi, Πρόεδρος της MINOAN LINES και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, μεταξύ άλλων δήλωσε «Η έναρξη της νέας δρομολογιακής σύνδεσης επιβεβαιώνει το όραμα του Ομίλου μας για την ενίσχυση των θαλάσσιων δρόμων στο χώρο των Βαλκανίων. Η νέα θαλάσσια σύνδεση δεν περιορίζεται μόνο στη μεταφορά επιβατών αλλά και εμπορευμάτων. Εάν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι ο Ρωμαϊκός δρόμος της Εγνατίας οδού συνδέει όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, η στρατηγική αυτή κίνηση εξασφαλίζει μία αποτελεσματική και γρήγορη σύνδεση για τις αγορές της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, με κεντρικό άξονα το λιμάνι της Τεργέστης».

Η νέα θαλάσσια σύνδεση, θα εξυπηρετείται από τα ήδη δρομολογημένα cruise ferries της εταιρείας στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα, CRUISE EUROPA και CRUISE OLYMPIA, καθώς και από το υπερσύγχρονο EUROPA LINK.
Το CRUISE OLYMPIA με το αδελφό του πλοίο CRUISE EUROPA, αποτελούν τα μεγαλύτερα cruise ferries, που είναι δρομολογημένα στη Μεσόγειο, προσφέροντας υψηλά standards όμοια με αυτά των κρουαζιερόπλοιων, τόσο ως προς τον εξοπλισμό και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω όσο και ως προς το μεταφορικό τους έργο. Το τρίτο πλοίο που θα εξυπηρετήσει τη νέα αυτή σύνδεση, το υπερσύγχρονο EUROPA LINK, αποτελεί σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα, με ολική χωρητικότητα 4.200 γραμμικών μέτρων και μεταφορική ικανότητα 250 φορτηγών οχημάτων περίπου.




ΠΗΓΗ:protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.