Στα τουριστικά λιμάνια το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον


Άκρως ελκυστικό προορισμό για τους διεθνείς επενδυτές αποτελούν τα τουριστικά λιμάνια της χώρα μας, όπως προκύπτει από έγγραφο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού «Επενδύστε στην Ελλάδα ΑΕ - Invest in Greece», κ. Στέφανου Ησαΐα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.


Το΄έγγραφο αναφέρει πως κατά τη διετία 2011-2012 ο οργανισμός έχει δεχθεί συνολικά 22 αιτήματα ενημέρωσης από διεθνείς επενδυτές με ενδιαφέρον στα λιμάνια, τουριστικά και εμπορικά.

Οι χώρες προέλευσης των επενδυτών είναι οι Αυστραλία, Αυστρία, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ισραήλ, Ιταλία, Μάλτα, Ουγγαρία, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία και η Τσεχία και το κύριο ενδιαφέρον εστιάζεται στους τουριστικούς λιμένες.




ΠΗΓΗ:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.