Celebrity Reflection : Αγωνιστές ανάδοχοι


Πρόγραμμα καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού από την Celebrity Cruises
 
Τέσσερις γυναίκες υπάλληλοι της θα είναι οι ανάδοχοι του νέου Celebrity Reflection.  Με την κορυφαίου συμβολισμού αυτή κίνηση ξεκινά η Celebrity Cruises το Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Ο  Richard D.Fain, Πρόεδρος της Celebrity Cruises και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Royal Caribbean Cruises Ltd. και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity, Michael Bayley ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα τα σχέδια της εταιρείας να τιμήσει τέσσερις υπαλλήλους της Celebrity, δύο που εργάζονται σε κρουαζιερόπλοια και δύο που εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, και να τις ονομάσει αναδόχους του Celebrity Reflection, του νεότευκτου και πέμπτου κατά σειρά κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Solstice.
 
Όπως και οι ανάδοχοι σε κάθε προηγούμενο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Solstice, όλες τους με επιτεύγματα ζωής, όπως η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ο σκοπός αυτός έχει προσωπικό ενδιαφέρον για όλες τους. Οι ανάδοχες του Celebrity Reflection είναι οι εξής:
Jovanka Goronjic –Η Jovanka εργάζεται στο προσωπικό του AquaSpa της Celebrity Cruises από το 2009, ενώ πριν ήταν μέλος του πληρώματος κρουαζιερόπλοιων της Royal Caribbean International. Η μητέρα της διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού το 2005 και υποβλήθηκε σε αρκετές θεραπείες. Στη μνήμη της μητέρας της η Jovanka δώρισε τα μαλλιά της για τη δημιουργία περουκών για ασθενείς με καρκίνο. Με υποστήριξη από την Celebrity Cruises,πήρε άδεια από τη δουλειά της για να βρίσκεται με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της θεραπείας της. Η μητέρα της κατάφερε να καταπολεμήσει την ασθένεια και η Jovanka είναι πλέον Μάνατζερ στο AquaSpa στο Celebrity Constellation.
Megan Mathie – Η Megan είναι καλλιτέχνης φυσητού γυαλιού στο Hot Glass Show στο Celebrity Solstice και πριν από αυτό στο Celebrity Eclipse. Νωρίτερα στο 2012, πληροφορήθηκε ότι και η αδερφή της και η μητέρα της διαγνώσθηκαν με καρκίνο του μαστού και έφυγε για το σπίτι της ώστε να είναι κοντά τους. Ωστόσο και οι δύο την έπεισαν να επιστρέψει στο κρουαζιερόπλοιο και να συνεχίσει τη δουλειά της. Αποφασισμένη να υποστηρίξει αυτό τον σκοπό, η Megan  και η ομάδα της διοργάνωσαν μια ειδική εκδήλωση, το Hot Pink Glass Show, το οποίο επαναλαμβάνεται σε κάθε κρουαζιέρα. Εκεί μοιράζεται την ιστορία της, τιμώντας την αδερφή και τη μητέρα της. Στο τέλος κάθε κρουαζιέρας η Megan δημοπρατεί μια μοναδική ροζ γυάλινη δημιουργία για να συγκεντρώσει χρήματα για το The Breast Cancer Research Foundation®.     
Helen O’Connell – Η Helen εργάζεται οκτώ χρόνια στην εταιρεία, ως υπεύθυνη για τις Σχέσεις με την Κοινότητα και διαθέτει ένα ξεκάθαρο πάθος για την προσφορά στην κοινότητά της. Εκτιμάται ιδιαίτερα, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά για τον ηγετικό της ρόλο την ετήσια ημέρα “G.I.V.E. (Get Involved, Volunteer Everywhere)” και σε σχετικές εκδηλώσεις στην Φλόριντα, σε πολλά γραφεία της εταιρείας και λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Η Helen είναι επίσης ο σύνδεσμος της εταιρείας με το ίδρυμα Make-A-Wish και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις της Celebrity υπέρ των σκοπών του BCRF. Πριν διαγνωστεί η ίδια με καρκίνο του μαστού το 2009, ταξίδευε στη Νέα Υόρκη κάθε εβδομάδα για τρεις μήνες για να φροντίσει τον πατέρα της, που επίσης πάλευε με τον καρκίνο των οστών. Η Helen έβαζε πάντα τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές της, όντας εθελόντρια σε πολυάριθμες οργανώσεις στη Φλόριντα και φροντίζοντας την άρρωστη θεία της στην Ιρλανδία, έχοντας όμως πάντα τη δουλειά πρώτη της προτεραιότητα.      
Rosey Rodriguez – Υπάλληλος στην RCCL για 17 χρόνια, η Rosey είναι υπεύθυνη για τις Ειδικές Εκδηλώσεις της εταιρείας και γνωστή στην Celebrity για την σημαντική συμβολή της στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice. Είναι ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, του 21χρονου Joey και της 15χρονης Alexis. Στις 8 Ιουνίου του 2012, διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού τύπου 3 και έκτοτε είναι αποφασισμένη να τον νικήσει. Ενώ πολλές γυναίκες θα έπαιρναν νόμιμη άδεια από την εργασία του για τις θεραπείες η Rosey παίρνει μαζί τον υπολογιστή της για να μπορεί να εργάζεται από μακριά. Οι συνάδελφοί της λένε ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό της Rosey, καθώς βάζει τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τη δουλειά της, πριν από τις επιθυμίες της.    
“Η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι ένας σκοπός που έχουμε υιοθετήσει στην Celebrity και αποτελεί έναν σκοπό με βαθιά σημασία για καθεμία από αυτές τις γυναίκες και τις τέσσερις πριν από αυτές,” δήλωσε ο κ. Fain. “Αυτές οι κυρίες δεν εμπνέουν μόνο στην επαγγελματική του ζωή αλλά και στην προσωπική του ζωή, με καθεμία τους αφοσιωμένη στους δικούς τους, αλλά και στους σκοπούς της εταιρείας για την εξεύρεση θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού.”
Ο κ. Bayley δήλωσε επίσης: “Αυτές οι εντυπωσιακές γυναίκες προσωποποιούν τις αρετές που αναζητούμε και θαυμάζουμε στις αναδόχους των κρουαζιερόπλοιων της Celebrity: μεγάλη δύναμη και κουράγιο, αισιοδοξία και αγνό ενδιαφέρον για τους άλλους. Αντιπροσωπεύουν όμορφα αναρίθμητες γυναίκες στην εταιρεία μας αλλά και σε όλο τον κόσμο που έχουν καταπολεμήσει την ασθένεια ή έχουν υποστηρίξει τους σκοπούς για την καταπολέμησή της, τιμώντας έτσι φίλους ή συγγενείς που την έχουν περάσει.”  
Η Celebrity Cruises ξεκίνησε να υποστηρίζει τον σκοπό το 2008 με μια εκδήλωση στο Celebrity Solstice για την συγκέντρωση χρημάτων για ακτινογραφίες για γυναίκες με χαμηλά εισοδήματα. Μετέπειτα, η εταιρεία χορήγησε το πρώτο “Celebrity Sunwalk” σε συνεργασία με το Walk the Walk, ένα ίδρυμα για τον καρκίνο του μαστού, που ιδρύθηκε από την ανάδοχο του Celebrity Equinox, Nina Barough. Και πέρυσι, η Celebrity έγινε επίσημος συνεργάτης του The Breast Cancer Research Foundation (BCRF), προσφέροντας στους επιβάτες της Celebrity την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους μέσα από  μια μοναδική σειρά εμπειριών εν πλω για να ευαισθητοποιήσουν και να μαζέψουν χρήματα για το BCRF.     
Η Celebrity δείχνει την υποστήριξη της για τον σκοπό ακόμη περισσότερο αυτό το μήνα μέσα από πολλαπλές πρωτοβουλίες, όπως μια δημοπρασία εν πλω του “Big Pink Book” των Bloomingdale’s, με ένα ποσοστό των πωλήσεων να πηγαίνει απευθείας στο BCRF, έναν διαγωνισμό με δώρο μια κρουαζιέρα και 1.000 δολάρια δωρεά στο BCRF, στο όνομα του νικητή, ροζ ντύσιμο της ιστοσελίδας της Celebrity και σχετικό περιεχόμενο στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, μια δωρεά στο BCRF δύο δολαρίων για κάθε βιβλίο “Excite the Senses” που θα πωλείται εν πλω και online, αποχρώσεις του ροζ στα email των πελατών, το “Starring Crew Week”, μια ειδική εκδήλωση που τιμά πληρώματα σε όλο τον στόλο της Celebrity και συγκεντρώνει χρήματα για το BCRF, και εκδηλώσεις σχετικές με την εκπαίδευση των υπαλλήλων στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Όλες αυτές οι ενέργειες συμπληρώνουν το συνεχές ετήσιο πρόγραμμα ενεργειών για την υποστήριξη του BCRF, που περιλαμβάνει το “Celebrity Freedance” και τη δημοπρασία έργων τέχνης από φυσητό γυαλί από το The Corning Museum of Glass at the Hot Glass Show στα κρουαζιερόπλοια Celebrity Solstice, Celebrity Equinox and Celebrity Eclipse.
Οι τέσσερις ανάδοχοι του Celebrity Reflection θα βρίσκονται στο Μαϊάμι στην τελετή ονοματοδοσίας του κρουαζιερόπλοιου, που θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου και σύμφωνα με την παράδοση της Celebrity, μαζί τους θα βρίσκονται όλες οι ανάδοχοι των υπόλοιπων πλοίων κατηγορίας Solstice. 




Πηγή:portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.