Πολέμης – Λως μαζί στη Wall


Στόχος άντληση κεφαλαίων 50 εκατ. δολαρίων

Στη Wall Street και συγκεκριμένα στo χρηματιστήριο του Nasdaq ετοιμάζεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση ένα νέο blank checque, ελληνικών συμφερόντων.

Πρόκειται για το Aquasition Corp πρόεδρος του οποίου αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Πολέμης ενώ τη διοίκησή του ως διευθύνων σύμβουλος θα έχει ο Ματθαίος Λως και επιδιώκει να αντλήσει 50 εκατ. δολάρια από τις αγορές.


Το 23,7% του νέου blank checque θα ελέγχουν μέσω της Acqua Investments οι Λεωνίδας Πολέμης, Αννα Πολέμη, Ματθαίος Λως, Στέργιος Σουγιουτζόγλου, Νικόλας - Γιάννης Φράγκος και Θεμιστοκλής Καλαποθαράκος.

Η Aquasistion θα εκδώσει 5 εκατ. μετοχές στην τιμή των 10 δολαρίων ανά μετοχή, ενώ οι ιδρυτές θα αποκτήσουν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης μετοχές αξίας 3 εκατ. δολαρίων.

Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.