«Βουλιάζει» η GSI


Σήμα κινδύνου εκπέμπει η ναυπηγική εταιρεία του Χονγκ Κόνγκ Guangzhou Shipyard International (GSI) η οποία βλέπει τα κέρδη της να εξανεμίζονται υπό τη σκιά της κρίσης που πλήττει ακόμα και τον κλάδο της ναυτιλίας και κυρίως της ναυπήγησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, αναμένει κατακόρυφη πτώση των κερδών της η οποία υπολογίζεται στο 50% κατά το εννεάμηνο του έτους σε αντιστοιχία με το 2011.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ναυπηγική εταιρεία έχει αναλάβει τη ναυπήγηση εννέα πλοίων και προμηνύει ότι τα οκτώ από αυτά θα «βαρέσουν κανόνι».

Πηγή:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.