Συρρίκνωση εμπορικού στόλου τον Ιούνιο

Η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, τον Ιούνιο 2013 σε σύγκριση με την αντίστοιχη Δύναμη του Ιουνίου 2012, παρουσίασε μείωση κατά 3,5% έναντι μείωσης 2,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011.

Η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, το ίδιο διάστημα σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Ιουνίου 2012, παρουσίασε μείωση 0,2%, έναντι αύξησης 2,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2012 προς το 2011.

Πηγή:.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.