Πράσινο φως για την επέκταση του λιμανιού κρουαζιέρας

Τους περιβαλλοντικούς όρους για την επέκταση του νοτίου λιμένα κρουαζιέρας του ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

«Μετά την έκδοση της Απόφασης, ξεκινάει η διαδικασία της Προκήρυξης και της κατασκευής της πρώτης φάσης του έργου (3 θέσεις) προϋπολογισμού 120 εκατ.
Ευρώ. Το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά καθίσταται ο κύριος κόμβος κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου, στήριγμα ανάπτυξης της ελληνικής κρουαζιέρας και των νησιών μας. Για τον Πειραιά και το λιμάνι του είναι μία σημαντική μέρα» δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Οργανισμού.

Πηγή:.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.