Τρία νέα containerships στο στόλο του Μαρινάκη

Τα 195 εκατ. δολάρια άγγιξε η νέα επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Product Partners L.P. η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του NASDAQ.

Η ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή απέκτησε για τον στόλο της τρία νέα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.


Τα πλοία –μεταφορικής ικανότητας 5.023 κοντέινερ το καθένα- ναυπηγήθηκαν το 2013 στα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία της Hyundai.

Πρόκειται για τα M/V CCNI Angol πρώην Hyundai Prestige), M/V Hyundai Privilege και το M/V Hyundai Platinum. Ναυλώθηκαν ήδη για 12 χρόνια στην Hyundai Merchant Marine Co. Ltd. ("HMM") έναντι 29.350 δολαρίων την ημέρα.

Σημειώνεται ότι η αγορά των πλοίων χρηματοδοτήθηκε από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας με πώληση 13,6 εκατομμυρίων μετοχών προς 9,25 δολάρια ανά μετοχή αλλά και από την πίστωση ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων από τις ING Bank N.V. and HSH Nordbank AG.

Πηγή:.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.