Πορεία διαμαρτυρίας για τη «Ζώνη»

Ενιαίο δημόσιο φορέα Ναυπηγικής Βιομηχανίας που θα σχεδιάζει, θα οργανώνει και θα υλοποιεί την παραγωγική διαδικασία θα απαιτήσουν μεταξύ των άλλων εργαζόμενοι της επισκευαστικής ζώνης του Περάματος. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την κατάσταση της ζώνης και γενικότερα του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα στο σταθμό των ΗΣΑΠ στον Πειραιά σήμερα το μεσημέρι και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το ΥΘΥΝΑΛ.

Συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζόμενων αντιδρούν στους γενικότερους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για τον τομέα αλλά και στα σχέδια που αφορούν στην ανάπτυξη της επισκευαστικής ζώνης.

Εργοδοτικές οργανώσεις έχουν ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς οι αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις και η συνδικαλιστική πρακτική έχει «τορπιλίσει» την αξιοπιστία της ζώνης και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτή ως προς τους χρόνους παράδοσης των όποιων έργων στα πλοία που επισκευάζονται εκεί.

Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν και δήλωση του υπουργού ΘΥΝΑΛ πρόσφατα ότι οι ναυτιλιακές εταιρίες «προτιμούν» να πληρώσουν περισσότερα αλλά δεν μπορούν να ανεχτούν την ανυπαρξία προσδιορισμού του χρόνου των επισκευών καθώς κάτι τέτοιο έχει σοβαρότατες συνέπειες για τον προγραμματισμό των προς επισκευή

Απο το - http://www.theseanation.gr/news/ports/poria-diamartirias-zoni.htm

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.