Revoil: Aγορά δεύτερου φορτηγού πλοίου

Η εταιρεία REVOIL Α.Ε.Ε.Π. ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ παρέλαβε, ολοκληρώνοντας την αγορά, το δεύτερο πλοίο της, το φορτηγό μεταφοράς ξηρού φορτίου “Blue Eternity” ιαπωνικής κατασκευής 1994 και χωρητικότητας 45.741 τόνων.
Το τίμημα της αγοράς ανήλθε συνολικά στα 19,9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η ΑΡΙΣΤΟΝ έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία για την ναύλωση του πλοίου διάρκειας 12 μηνών με ημερήσιο έσοδο 14.500,00 δολάρια ΗΠΑ.
Μετά την παραλαβή του, το πλοίο παραδόθηκε στους ναυλωτές του την Εταιρία ED & F MAN SHIPPING LTD. Η ανωτέρω συμφωνία αναμένεται να αποφέρει συνολικά έσοδα περίπου 5,3 εκατομμύρια δολάρια . Η δυναμική επέκταση της REVOIL στην ποντοπόρο ναυτιλία με την ίδρυση της ΑΡΙΣΤΟΝ και την δημιουργία στόλου φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου που σήμερα αποτελείται από δύο φορτηγά τύπου Handymax, έχει προσδώσει στον Όμιλο νέες προοπτικές ανάπτυξης σε ένα διεθνοποιημένο κλάδο διαφορετικό από την εγχώρια εμπορία πετρελαιοειδών.
Απο το - http://pireastime.gr/shipping

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.