Μήπως έφθασε το τέλος των sandwich courses;

Αλαλούμ φαίνεται να επικρατεί στο χώρο της ναυτικής εκπαίδευσης αναφορικά με το εκπαιδευτικό εξάμηνο των πρωτοετών φοιτητών ΑΕΝ. Η επιδότηση των εταιρειών που προσλάμβαναν φοιτητές φαίνεται ότι έχει σταματήσει να καταβάλλεται από το
Κεφάλαιο Ναυτικής Εκπαίδευσης, ενώ συνεχίζει να απαιτείται η καταβολή κάποιας «συμμετοχής» της εταιρείας που αντί να επιδοτείται, καλείται να καταβάλει.
Η επικρατούσα κατάσταση στο τέως ΥΕΝ δεν φαίνεται να βοήθα τα πράγματα με δεδομένη την άρνηση των αρμόδιων να συνεργαστούν με εταιρείες ή με ενώσεις για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση έχει ως κύριο θιγόμενο μια δραστηριότητα στης οποίας το όνομα ορκίζονται πίστη εν χορώ άπαντες: Υπουργοί, τέως υπουργοί, κόμματα, εφοπλιστικές ενώσεις, εταιρείες , συνδικάτα, κοκ ,την ιδία δηλαδή τη ναυτική εκπαίδευση.

Είναι προφανές πως με τέτοιες ρυθμίσεις, ακόμα και αν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις του κ. Διαμαντίδη για ουσιαστικές βελτιώσεις στο επίπεδο της ναυτικής εκπαίδευσης, δεν θα υπάρχουν σε λίγο απόφοιτοι ως μη δυνάμενοι να ολοκληρώσουν τους κύκλους των σπουδών τους λόγω απροθυμίας των εταιρειών να συμμετάσχουν.
Μήπως τελικά έφρασε το τέλος των sanwitch courses που ήρθαν στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του αείμνηστου Στάθη Γουρδομιχαλη;

Αν ναι, κάποιος ας μας το πει για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά ,αναζητώντας μπάρκο, και οι εταιρείες υποχρεούμενες να καταβάλουν έξοδα και εισφορές..
Απο το - http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=6&contentid=14043

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.