Σύσκεψη για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας στα πλοία


Σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα, του γενικού γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας, Αθ. Χριστόπουλου, και του αρχηγού Λ.Σ. αντιναυάρχου Κων. Σούλη, πραγματοποιήθηκε χθες, με επίκεντρο το θέμα της ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων και τη διενέργεια ταυτοπροσωπίας επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία.

Ο κ. Όθωνας μίλησε για αυτονόητη και έγκαιρη συνεννόηση, συνέργεια και συντονισμό μεταξύ των Οργανισμών Διοίκησης των λιμενικών εγκαταστάσεων και των κατά τόπους Λιμενικών Αρχών για την εφαρμογή των Σχεδίων Ασφαλείας στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις.

Αναφορικά με το μέτρο ελέγχου της ταυτοπροσωπίας των επιβατών, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η πολιτική απόφαση εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου σε κυβερνητικό επίπεδο δεν είναι διαπραγματεύσιμη και επομένως ο προσανατολισμός πρέπει να είναι κοινός στην κατεύθυνση υπέρβασης των όποιων προβλημάτων για τη σωστή και άμεση εφαρμογή του μέτρου.

Οι πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των κατά τόπους Οργανισμών Λιμένων, που συμμετείχαν στη σύσκεψη, αφού παρέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμφώνησαν στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής τόσο των Σχεδίων Ασφάλειας όσο και της εφαρμογής του μέτρου περί ελέγχου και ταυτοπροσωπίας των ατόμων που ταξιδεύουν με επιβατηγά πλοία.


ΑΠΟ-http://www.dealnews.gr/

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.