Containers: Αύξηση όγκου 14% στις γραμμές Ασίας-ΗΠΑ

Ενίσχυση της χωρητικότητας στην γραμμή Ασίας-ΗΠΑ κατά 14% το 2011 προβλέπει η AlphaLiner. 
Στο σημείωμα της αναφέρει πως η ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά και αναμένεται να δημιουργηθούν νέες γραμμές.

Οι εκτιμήσεις της Alphaliner είναι υψηλότερες αυτών του Transpacific Stabilization Agreement που βλέπει ενίσχυση κατά 8.8%. 



Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο σημειώθηκε αύξηση φορτίων από Ασία προς ΗΠΑ κατά 15.8%.

Όμως παρά την ενίσχυση του όγκου, η πληρότητα παραμένει ένα θέμα καθώς εκτιμάται ότι βρίσκεται ακόμη σε μη ικανοποιητικά επίπεδα οπότε οι εταιρείες δύσκολα θα μπορέσουν να αυξήσουν τις τιμές τους λόγω του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Transpacific Stabilization Agreement η πληρότητα προς τα λιμάνια της Δυτικής Ακτής διαμορφώθηκε στο 88% και στο 95 για τα λιμάνια της Ανατολικής Ακτής, ενώ σύμφωνα με την Alphaliner η μέση πληρότητα προς τις ΗΠΑ διαμορφώθηκε στο 89% ενώ πριν ένα χρόνο ήταν στο 98%.





ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.