Maersk: Προς κατασκευή τα πρώτα μέγα containerships

Έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή των πρώτων στο κόσμο μέγα containerships των 18.000 teu. Η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία τακτικών γραμμών στον κόσμο η Maersk Line του ομίλου A.P. Moller-Maersk συμφώνησε για την κατασκευή 10 πλοίων μεταφορικής ικανότητας 18.000 teu το καθένα με τα ναυπηγεία της Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Tradewinds το ύψος της συμφωνίας ανέρχεται σε 2 δισ. δολάρια, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία επεξεργάζεται σχέδιο για την παραγγελία ακόμα 10 ίδιων πλοίων.

Το κάθε πλοίο κοστίζει 200 εκατ. δολάρια και θα είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιούν το LNG σαν καύσιμο. Το πρώτο από τα 10 πλοία αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2012 και τα υπόλοιπα μέχρι το 2014.


ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.