Tankers: Τι συμβαίνει με τη Λιβύη

Σε σύγχυση βρίσκεται η αγορά για το πώς θα χειριστεί το θέμα της Λιβύης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ναυλομεσιτικών οίκων, η χώρα εξακολουθεί να βγάζει φορτία στην αγορά, κυρίως για aframax, ενώ από τη πλευρά του το καθεστώς υποστηρίζει ότι όλα βαίνουν καλώς.
 Σύμφωνα με τις ίδιες όμως πληροφορίες, γίνονται σκληρά παζάρια με τους ναυλωτές να δίνουν WS 100 και τους πλοιοκτήτες να ζητούν 150. 

Το πρόβλημα για τους πλοιοκτήτες, είναι τι θα γίνει αν το πλοίο πιάσει στο terminal, στην περίπτωση της Λιβύης το Es Sider και δεν υπάρχει το φορτίο ή έρχεται με το σταγονόμετρο.

Ασφαλώς και υπάρχει Demurrage, μας είπε ναυλομεσίτης αλλά πολλοί σκέφτονται πως αυτό δεν είναι λύση.

Τελευταίο πλοίο, που καθυστέρησε στο Es Sider, λόγω καθυστερήσεων ήταν το Aframax “Seabravery” της Thenamaris, το οποίο ωστόσο φόρτωσε και απέπλευσε.

Επίσης προς το Sidi kerir πλέει το Vlcc “ Gulf Seba” για να φορτώσει και αναμένεται να φθάσει το Σάββατο.




ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.