Αύριο τα αποτελέσματα του 2010 για ΟΛΘ

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του ΟΛΘ για το 2010, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά, το οικονομικό ημερολόγιο για το έτος 2011 έχει ως εξής:
Ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 2010: Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011.
Δημοσίευση των ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 2010: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011.

Ετήσια ενημέρωση αναλυτών σχετικά με τα αποτελέσματα: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011.

Τακτική Γενική Συνέλευση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011.

Αποκοπή μερίσματος: Τρίτη 19 Ιουλίου 2011.

Δικαιούχοι μερίσματος (record date): Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 (σύμφωνα με το νέο αναθεωρημένο κανονισμό του Χ.Α., οι εταιρικές πράξεις από 1.1.2009 διενεργούνται με βάση τον κανόνα "record date" που αντικαθιστά τον κανόνα "trade date". Με το νέο κανόνα, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως δικαιούχοι κατά την ως άνω ημέρα προσδιορισμού "record date").

Έναρξη πληρωμής μερίσματος: Τρίτη 26 Ιουλίου 2011. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικού ιδρύματος. Η εταιρία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση για τη διαδικασία πληρωμής μερίσματος.



ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.