Απροθυμία προσέγγισης λόγω ραδιενέργειας

«Απρόθυμες» εμφανίζονται μερικές εκ των εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων να προσεγγίσουν σε Τόκιο  και Γιοκοχάμα εξ αιτίας των μονάδων της ραδιενέργειας που έχει προσμετρηθεί στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη της Φουκουσίμα. 

Ήδη πλοίο που ανήκει στηναυτιλιακή εταιρία Mitsui O.S.K. Lines κατέπλευσε σε Κινεζικό λιμάνι Σιαμέν στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν έχει τεθεί  σε «καραντίνα» εξ αιτίας του γεγονότος ότι στις μετρήσεις που έγιναν ανιχνεύτηκαν αφύσικα επίπεδα ραδιενέργειας.

Οι εταιρίες προτιμούν να εκφορτώνουν σε Κόμπε και Οσάκα καθώς δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένες πλοία και πληρώματα να βρεθούν στην «ζώνη κινδύνου» αλλά και να μετρηθούν «θετικά» γεγονός που θα έχει σας αποτέλεσμα επιπρόσθετους ελέγχους από τα port state control  για τα επόμενα χρόνια με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.








ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.