Καθυστερεί η απόδοση του θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα

THN έντονη ανησυχία της για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην τελική υπογραφή του πρωτοκόλλου παραχώρησης μεταξύ του Οργανισμού Λιμένα Πατρών και του Δήμου Πατρέων εκφράζει με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος.

Oπως σημειώνεται, ενώ έχουν περάσει πέντε μήνες από την καταρχήν υπογραφή του πρωτοκόλλου, παρόντος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη για ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ισόρροπη ανάπτυξη της Πάτρας αλλά και ρητή προεκλογική δέσμευση.
«Η καθυστέρηση για την απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας στερεί από τους κατοίκους της την προοπτική για μια νέα εποχή και το ξεκίνημα μιας άλλης αναπτυξιακής πορείας για την περιοχή. Επιπλέον, βασικά έργα τα οποία συνιστούν στην πλήρη απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, παρουσιάζουν σοβαρή αβεβαιότητα ως προς την υλοποίησή τους μιας και μέχρις στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική βούληση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, η οποία καταλήγει: «Πιστεύουμε ότι η άμεση παρέμβασή σας είναι απαραίτητη ώστε να επισπευσθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου παραχώρησης, ώστε πραγματικά η Πάτρα να αποκτήσει πρόσβαση στο θαλάσσιο μέτωπό της».



ΑΠΟ-express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.