Σε παράβαση όλων των δανειακών της συμβάσεων η Top Ships του Πιστιόλη


Σε παράβαση όλων των δανειακών της συμβάσεων με τους πιστωτές της βρίσκεται πλέον η Top Ships συμφερόντων Ευάγγελου Πιστιόλη καθώς η ναυτιλιακή παραδέχτηκε την αδυναμία της να συμμορφωθεί με τους όρους όλων των δανείων της. Αν και τα έσοδα της επιχείρησης υποχώρησαν το 2010 κατάφερε να εγγράψει κέρδη.

Συγκεκριμένα το ύψος των κερδών της, της ρευστότητάς της και της αξίας των περιουσιακών της στοιχείων είναι χαμηλότερα των συμφωνηθέντων με τους πιστωτές της όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του 4ου τριμήνου παραδέχτηκε η Top Ships.
Το management δηλώνει αισιόδοξο ότι θα μπορέσει να επανα διαπραγματευθεί τις συμβάσεις της . Όπως αναφέρουν οι σχετικες πληροφορίες αναγκάζεται με βάση τα απαιτούμενα λογιστικά πρότυπα να εγγράψει το σύνολο των υποχρεώσεων τη ως βραχυπρόθεσμες.
Συνολικά ο δανεισμός της επιχείρησης του Πιστιόλη ανέρχονται στα 343,7 εκατ. δολ με την λήξη τους να είναι προγραμματισμένη μεταξύ 2011 και 2019. Η Top που δραστηριοποιείται τόσο στα τανκερ όσο και στα φορτηγά πλοία (συνολικά 13 ποντοπόρα) ανακοίνωσε για ολόκληρο το 2010 καθαρά κέρδη 2,52 εκατ. δολ. τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 90,88 εκατ.





ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.