“Βολές” Ν.Δ για Ναυτιλία και Τουρισμό

Σκληρή κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη ναυτιλία και τον τουρισμό, δηλαδή τους δυο βασικούς πυλώνες της οικονομίας, επιφύλαξε ο αρμόδιος Τομεάρχης της Ν.Δ για θέματα Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, με αφορμή συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για το τουρισμό, που αντίστοιχα κατέθεσε η αρμόδια βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη.
Στην τοποθέτηση του ο κ. Πλακιωτάκης υπενθύμισε τις εισροές συναλλάγματος του 2010 αλλά και της πρώτης δεκαετίας του αιώνα ενώ καυτηρίασε για μια ακόμη φορά τις παλινωδίες και πειραματισμούς αναφορικά με την κατάργηση και την αναδιαμόρφωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και την απαξίωση, όπως χαρακτηριστικά είπε, του Λιμενικού Σώματος.


Επικεντρώνοντας στα του θαλάσσιου τουρισμού, τόνισε ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά και τις τελευταίες ρυθμίσεις για την άρση του καμποτάζ, δεν είναι θετικό και δεν μπορεί να είναι, λόγω των περιορισμών και των στρεβλώσεων που δημιουργεί.

Διαβάστε εδώ την τοποθέτηση του κ. Πλακιωτάκη

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η επερώτηση της κ. Κεφαλογιάννη κάνει λόγο για ανυπαρξία πολιτικής στο τομέα του τουρισμού, θέτοντας δέσμη ερωτημάτων που ουσιαστικά η απάντηση τους περιγράφει όλο το πλαίσιο της πολιτικής που αφορά στον τουρισμό.




ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.