Επενδύουν στα boxships

Στο προσκήνιο και πάλι ο ελληνικός εφοπλισμός. Αυτή τη φορά εξ αιτίας του γεγονότος των αλλεπάλληλων γνωστοποιήσεων για ναυπηγήσεις πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από ναυτιλιακές εταιρίες που μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν σχεδόν αποκλειστικά είτε στη μεταφορά πετρελαιοειδών και υγροποιημένων αερίων είτε στο ξηρό φορτίο. 
Οι νέες προτιμήσεις των Ελλήνων ουσιαστικά σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες επισφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις προβλέψεις ότι ο τομέας προσεχώς θα γνωρίζει νέα «περίοδο δόξας» παρά τις αναλύσεις που θέλουν λόγω του κινδύνου υπερπροσφοράς τονάζ να σημειώνονται διακυμάνσεις στην σχετική ναυλαγορά.

Οι παραγγελίες πάντως που ανακοινώθηκαν το τελευταίο διάστημα, με πλέον πρόσφατες εκείνες της Thenamaris, του Τσάκου και της Paragon , αλλά και εκείνες που ανακοινώθηκαν από «παραδοσιακές» εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων για «μαζικές» κατασκευές πλοίων με μεγάλες μεταφορικές ικανότητες έχουν «αγχώσει» τις διοικήσεις στρατηγικής ανά τον κόσμο σημασίας λιμένων που προετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τον νέο όγκο και υπό τις νέες επιταγές της παγκόσμιας αγοράς που εν πολλοίς έχει αρχίσει να αναπροσδιορίζει τις εμπορευματικές ροές.


ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.