Groupama, Ευρωπαική Πίστη και Εθνική οι ασφαλιστικές του ΟΛΠ


Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις ασφαλιστικές εταιρίες που θα αναλάβουν την κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων, πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης και αυτοκινήτων αντίστοιχα του ΟΛΠ, οι οποίες είναι οι Groupama, Ευρωπαική Πίστη και Εθνική.

Αναλυτικότερα, το Δ.Σ. του ΟΛΠ μετά από διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ασφαλιστική κάλυψη (α) των περιουσιακών στοιχείων, (β) της πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης και (γ) των αυτοκινήτων και μηχανημάτων αποφάσισε κατά τις δύο πρόσφατες συνεδριάσεις του τα ακόλουθα:

1. Ασφαλιστική κάλυψη των περιουσιακών του στοιχείων στις εταιρίες GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ και GENERALI HELLAS με leader της σύμπραξης την δεύτερη.

2. Ασφαλιστική κάλυψη πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης υπαλλήλων Ο.Λ.Π. στην εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

3. Ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων και μηχανημάτων στην εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΕΓΑ μετά από πρόσθετη διαπραγμάτευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. έχει προσλάβει μετά από ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό ως σύμβουλο του την εταιρία MARSH ΕΠΕ και είναι η πρώτη φορά που γίνεται πλήρης ασφαλιστική περιγραφή και συμμετοχή μεγάλων και γνωστών ασφαλιστικών εταιριών στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Οργανισμού.



ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.