«Απόδραση» ιταλικού ρυμουλκού από το λιμάνι της Τρίπολης

Ιταλικό ρυμουλκό πλοίο στο οποίο είχαν απαγορεύσει οι αρχές της Λιβύης να εγκαταλείψει το λιμάνι της Τρίπολης κατάφερε να εισέλθει σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Λιβύης και το πλήρωμά του επικοινώνησε με το πλήρωμα πολεμικού πλοίου του ΝΑΤΟ, μετέδωσε χθες M. Παρασκευή το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.Το πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ, το οποίο είναι επίσης ιταλικό, το οποίο περιπολούσε ανοιχτά των λιβυκών ακτών, αναχώρησε αμέσως μετά την επικοινωνία αυτή για να συναντήσει το ρυμουλκό πλοίο «Asso 22» στη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής και των πρώτων πρωινών ωρών σήμερα, ώστε να προσφέρει τη βοήθειά του στο πλήρωμα του ρυμουλκού, το οποίο απαρτίζουν οκτώ Ιταλοί, δύο Ινδοί και ένας Ουκρανός, προσέθεσε το Ansa.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων δεν διευκρίνισε περαιτέρω σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει σε διεθνή ύδατα το ρυμουλκό πλοίο, το οποίο κατελήφθη στις 19 Μαρτίου από ένοπλους άνδρες την ώρα που αποβίβαζε στην Τρίπολη Λίβυους εργαζόμενους στη λιβυκή πετρελαϊκή εταιρεία NOC.

Η κατάληψη του πλοίου και η απαγόρευση να εγκαταλείψει το λιμάνι της λιβυκής πρωτεύουσας επιβλήθηκε από τις λιβυκές αρχές λίγο πριν αρχίσουν οι αεροπορικές επιθέσεις των δυνάμεων του ΝΑΤΟ κατά των δυνάμεων του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι στη Λιβύη.


ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.