Το Top Ships επιστρέφει στην Ionian Wave


Στην διαχείριση της Tops Ships, συμφερόντων Ευάγγελου Πιστιόλη επέστρεψε το δεξαμενόπλοιο “Ionian Wave” ( Dwt 50.000/2009), του οποίου οι ναυλωτές μείωσαν μονομερώς τον bare boat ναύλο από τα 14.300 δολ στα 9.000. To πλοίο ναυλώθηκε αμέσως πάλι σε bare boat στην Arab Shipping Co (UASC) για επτά χρόνια με δικαίωμα επέκτασης για άλλα τρία.

Τα έσοδα υπολογίζονται στα 23 εκατ. δολ. .Επίσης όπως έγινε γνωστό , η εταιρεία ναύλωσε το φορτηγό της πλοίο “Cyclades” (Dwt 76.000/2000), για τρία χρόνια στα 20.000 ημερησίως. Τα έσοδα από αυτή την ναύλωση αποτιμώνται στα 22 εκ. δολ.


ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.