Συμφωνία μαμούθ ύψους 1,6 δισ. ευρώ στα σκαριά για την Maran Gas του Αγγελικούση


Η Daewoo Shipbuilding, η Marine Engineering και η Hyundai Heavy Industries είπαν ότι βρίσκονται σε προκαταρκτική συμφωνία για την από κοινού κατασκευή οκτώ πλοίων μεταφοράς LNG για την ελληνική Maran Gas του Γιάννη Αγγελικούση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Daewoo.

Επιχειρηματικές πηγές εκτιμούν ότι το deal θα μπορούσε να διαμορφωθεί στα 1,6 δις. ευρώ, όπως μεταδίδει το Reuters.
Τα κορεατικά ναυπηγία υπέγραψαν μια δήλωση προθέσεων για την συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει option για 4 επιπλέον ποντοπόρα δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου αερίου, είπε ο εκπρόσωπος της Daewoo την Παρασκευή.  Αρνήθηκε όμως να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες, καθώς η τιμή και το μέγεθος των πλοίων μένει να αποφασιστούν.
Ο Γιάννης Αγγελικούσης είναι ο μεγαλύτερος έλληνας εφοπλιστής και ο έκτος ισχυρότερος άνδρας στην παγκόσμια ναυτιλία σύμφωνα με το lloyd’s list.



ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.