Τα είπαν Διαμαντίδης-Χρυσοχοΐδης-Παμπούκης για τη ναυτιλία


Με τον απερχόμενο υπουργό, Γιάννη Διαμαντίδη, συναντήθηκαν σήμερα στο υπό συγχώνευση υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας στην Ακτή Βασιλειάδη, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο αναπληρωτής υπουργός, Χάρης Παμπούκης, προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα ναυτιλίας αλλά και για τα προβλήματα του υπουργείου.

Ο κ. Διαμαντίδης, παραμένει υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας έως ότου συνταχθεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα που θα ορίζει τις αρμοδιότητες του νέου υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Παμπούκης, θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον τομέα της ναυτιλίας και θα εγκατασταθεί στο πρώην ΥΘΥΝΑΛ.

Ωστόσο, οι αρμοδιότητες που θα δοθούν στον κάθε υπουργό θα ορίζονται από το νέο Προεδρικό Διάταγμα που θα συνταχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Σε αυτό θα διευκρινίζεται, επίσης, αν θα παραμείνουν οι τομείς των Νήσων και Αλιείας στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ή αν θα μεταφερθούν σε άλλα υπουργεία.















ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.