"Η πελατοκεντρική φιλοσοφία" έφερε το «χρυσό» στην Minoan


Το «χρυσό μετάλλιο» της ακτοπλοΐας για τρίτη συνεχή χρονιά κατέκτησε η Minoan Linesστην κατηγορία της ακτοπλοϊκής εταιρείας με την καλύτερη φήμη για το 2011, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας πανελλαδικής έρευνας Famous Brands που διενεργείται από την Tradelink Reputation Research and Consultancy.

Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά σε δείγμα 1.000 ερωτώμενων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Κατά την απονομή του βραβείου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Minoan Lines κ. Αντώνης Μανιαδάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αισθανόμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας που επιβεβαιώνεται από τη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην έρευνα "Famous Brands 2011"».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Minoan Lines, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, όραμα, αξίες, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματικής πρωτοπορίας και σημείο αναφοράς τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».








ΑΠΟ-dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.