Μαστίγιο και καρότο από την Lazard για την DryShips του Οικονόμου

Στην υποβάθμιση των εκτιμήσεων της για την μετοχή της εισηγμένης στη Wall ναυτιλιακής DryShips συμφερόντων του Γιώργου Οικονόμου προχώρησε η Lazard Capital Markets περικόπτοντας τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα του 2ου τριμήνου αλλά και ολόκληρου του έτους.


Σε σημείωμα προς τους πελάτες της ο αναλυτής του οίκου Urs Dur τόνισε πως περιμείνει πολύ μικρότερα κέρδη ανά μετοχή για το 2011 και συγκεκριμένα 69 σεντς από 1,14 πριν αλλά υπογραμμίζει επίσης πως πιστεύει επίσης ότι οι μετοχές είναι υποτιμημένες στα επίπεδα στα οποία έχουν περιέλθει. Οι μετοχές της DryShips υποχώρησαν κατά 3,45% στα 3,915 δολάρια στο κλείσιμο της Τετάρτης.

Η Lazard θεωρεί αδυναμίες της ναυτιλιακής την έκθεση στα φορτηγά και τα δεξαμενόπλοια αλλά είναι θετική για το άνοιγμα στις πλωτές πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου. Εμφανίζεται επικριτική αναφορικά με το ιστορικό συναλλαγών μεταξύ των ιδιωτικών και εισηγμένων οχημάτων του Οικονόμου και αναφέρει χαρακτηριστικά πως κάποιο discount δικαιολογείται από το ιστορικό αυτό αλλά συμπληρώνει πως οι αγορές θα φτιάξουν και οι προοπτικές θα ανακάμψουν μαζί με την μετοχή.








ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.