“Κτίζει” η Maersk δεκαοχτάρια...

Την ενεργοποίηση της option για το κτίσιμο 10 ακόμα πλοίων μεταφορικής ικανότητας 18.000 teu έκαστο, εξετάζει σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Maersk.

Το γεγονός έρχεται να τονώσει την αισιοδοξία εκείνων που προβλέπουν την κάλυψη της ζήτησης από το μελλοντικώς υπερπροσφερόμενο τονάζ, αλλά ταυτόχρονα και την άλλη πλευρά, δηλαδή εκείνη που σημειώνει τους κινδύνους από την ενδεχόμενη υπερπροσφορά.



Όπως και να έχει το πράγμα, τα βιβλία παραγγελιών των ναυπηγικών μονάδων αποτελούν πλέον τη βάση των αναλύσεων και των σεναρίων που εξυφαίνονται ανάλογα την οπτική γωνία που αντιμετωπίζουν οι αναλυτές του τομέα, τα στοιχεία και τα δεδομένα.

Ένα άλλο συμπέρασμα το οποίο αξίζει προσοχής, είναι ότι το “κτίσιμο” της κατηγορίας των μεγάλων σημειώνει πέραν της οικονομίας κλίμακας, την οποία επιδιώκουν οι εταιρείες που παραγγέλνουν τέτοια πλοία, και την αναδιαμόρφωση του χάρτη των λιμένων που θα μπορούν να εξυπηρετούν τα πλοία αυτού του μεγέθους και σε χρόνους ανάλογους των δυνατοτήτων μεταφοράς αυτών των πλοίων.

Για το τελευταίο έχε ξεσπάσει “αθόρυβα” πόλεμος μεταξύ τω εταιριών που παρέχουν υλικά και συστήματα αλλά και ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης ενόψει του ανακαθορισμού από τα λιμάνια του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υπό το φως τω νέων δεδομένων.






















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.