Διαλύσεις: Μειωμένες κατά 50%

Οι διαλύσεις πλοίων ξηρού φορτίου, αν και μειωμένες περίπου στο 50%, συγκριτικά με την αρχή του Ιουνίου παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Την προηγούμενη εβδομάδα, 661,536 DWT ξηρού φορτίου διαλύθηκαν, από τα οποία όμως το 82% ήτανε Capes και το υπόλοιπο 18% ένα Panamax και ένα ΟΒΟ. Στον τομέα των δεξαμενόπλοιων δεν υπήρξαν διαλύσεις ενώ στα Reefers είχαμε 13,058 DWT και στα GC/Cont. 17.164 DWT.

Οι τιμές κρατούν ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα από $440 στην Κίνα μέχρι $ 495 στο Μπαγκλαντές για ξηρού φορτίου και General Cargo και $ 460 μέχρι $ 520 για δεξαμενόπλοια στις ίδιες χώρες αντίστοιχα. Αναμένουμε την δικαστική απόφαση  σχετικά με το αν θα παραμείνει ανοικτό το Μπαγκλαντές επειδή η απόφαση αυτή θα επηρεάσει και τις τιμές.














ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.