Συμφωνία RINA - USCG

Ο RINA εξουσιοδοτήθηκε από την αμερικανική ακτοφυλακή για τη διεξαγωγή ελέγχων σε φορτηγά και επιβατηγά πλοία με αμερικανική σημαία. 

Η συμφωνία, υπεγράφη χθες στο παράρτημα της αμερικανικής ακτοφυλακής στη Ουάσιγκτον από τον Rear Admiral Paul F. Zukunft, την USCG και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του RINA Ugo Salerno. 

Ο κ. Salerno δήλωσε πως “Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη της USCG στον RINA,  και χαιρετίζουμε τις καλές σχέσεις και τον αμοιβαίο σεβασμό που έχουμε  αναπτύξει σε περισσότερα από είκοσι χρόνια.Έχουμε επικεντρωθεί στην ποιότητα και το γεγονός αυτό μας έχει ανταμείψει καθώς έχουμε φτάσει στην κορυφή της ποιότητας για τους νηογνώμονες, όπως μετράται με τις επιδόσεις του Port State Control".


Ο Υποναύαρχος του USCG Paul F. Zukunft, USCG, δήλωσε από την πλευρά του ότι «Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης που δείχνει η αμερικανική ακτοφυλακή στις εταιρικές σχέσεις οι οποίες προωθούν την ασφαλή διακίνηση στις θαλάσσιες μεταφορές, ανθρώπων και φορτίων σε όλο το ναυτιλιακό φάσμα”.

Ο RINA ήταν ο πρώτος διεθνής νηογνώμονας που υπέγραψε συνεργασία με την USCG για τα ξένης σημαίας επιβατηγά πλοία που χρησιμοποιούν τους λιμένες των ΗΠΑ, και από τότε έχει εργαστεί σκληρά με το Λιμενικό Σώμα να εξασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί επιβάτες ταξιδεύουν με ασφαλή πλοία.

Η  νέα συμφωνία αναγνωρίζει την επιτυχία της προαναφερθείσας συμφωνίας και κάνει τις υπηρεσίες της RINA διαθέσιμες στην ευρύτερη ναυτιλιακή βιομηχανία των ΗΠΑ. 

Ο γενικός Διευθυντής του RINA στην Αμερική κ. Massimo Volta, υπογράμμισε  ότι «Οι διαχειριστές του αμερικανικού τονάζ θα είναι πλέον σε θέση να επωφεληθούν από τα υψηλά επίπεδα των υπηρεσιών της RINA. Φέρνουμε το πλήρες φάσμα των διεθνών υπηρεσιών κατάταξης στην αγορά των ΗΠΑ, φέρνουμε τεχνογνωσία και εμπειρία, σε εξειδικευμένα πλοία. Και φέρνουμε μια ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική εξυπηρέτηση. "


















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.