Να καταργηθούν οι ειδικές συνθέσεις στα πλοία ζητά η ΠΕΝΕΝ


Την κατάργηση των ειδικών συνθέσεων στα πλοία ζητά η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, εν αναμονή των προτάσεων του Χάρη Παμπούκη για την ενίσχυση του αριθμού των Ελλήνων εργαζομένων στη ναυτιλία.
Πάντως, παρότι το υπουργείο προσπαθεί να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες που έχουν εκφράσει τα ναυτεργατικά σωματεία για τις συνθέσεις των πληρωμάτων, η ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κατά παρέκκλιση της υφιστάμενης νομοθεσίας, προχώρησε σε ανανέωση των ειδικών (μειωμένων) συνθέσεων σε περισσότερα από 70 πλοία όλων των κατηγοριών.

Η ανανέωση αυτή, επισημαίνει η ΠΕΝΕΝ, θα σημάνει την περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας Ελλήνων ναυτεργατών, με τις συνεπακόλουθες επιπτώσεις και στα ασφαλιστικά ταμεία.





ΑΠΟ-newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.