Δ.Ν.Ε: Νέο πλήγμα για την κρουαζιέρα

Φωτό: Ο πρόεδρος της Δ.Ν.Ε.
Νίκος Αρβανίτης
Επιστολή προς το ΥΠΟΙΚ/19Η Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών έστειλε η Δ.Ν.Ε. με αφορμή την 48ωρη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.

«Κύριε Διευθυντά,


Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος έχουν προγραμματισθεί απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 23 και 24/08-11 των Τελωνειακών Υπαλλήλων γεγονός που, όπως αντιλαμβάνεσθε, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αφ’ ενός μεν στην απρόσκοπτη προσέγγιση των κρουαζιεροπλοίων και των εμπορικών εν γένει πλοίων στα λιμάνια της Χώρας, αφ’ ετέρου δε στην διακίνηση και ομαλή ροή των εμπορευμάτων από και προς την Χώρα μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε κ. Διευθυντά για τις άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις σας στις Τελωνειακές Υπηρεσίες προς την κατεύθυνση της πρόβλεψης και συγκρότησης του αναγκαίου και επαρκούς προσωπικού ασφαλείας Τελωνειακών Υπαλλήλων, για την εξυπηρέτηση της απρόσκοπτης προσέγγισης και ελευθεροεπικοινωνίας των κρουαζιεροπλοίων και των εμπορικών εν γένει πλοίων κατά τις ως άνω ημερομηνίες, καθώς και για την ομαλή διακίνηση των ευπαθών φορτίων στους Σταθμούς Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ.ΑΕ και ΣΕΠ.ΑΕ.»













ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.