Εντός του τριμήνου η διάθεση του 23,1% του ΟΛΠ

Εως τα τέλη του έτους θα διατεθεί στην αγορά το 23,1% του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ Α. Ε.) μέσω εταιρείας ειδικού σκοπού (ΕΕΣ), όπως γνωστοποίησε χθες στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Aνωμερίτης, ενημερώνοντας για τις πολιτικές εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου στον ΟΛΠ.

Κατά τον ίδιο, οι διαδικασίες θα κινηθούν από το υπουργείο Οικονομικών και το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Επίσης, τόνισε ότι το 2012 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η λειτουργία του Αττικού Λιμενικού Συστήματος για το οποίο το υπουργείο Οικονομικών αναθέτει εντός των ημερών σε σύμβουλο τη σύνταξη της σχετικής πρότασης.

Οσον αφορά το θέμα του προσωπικού του Οργανισμού, αναφέρθηκε ότι η δύναμη του ΟΛΠ κατά την 1η Σεπτεμβρίου 2011 είναι μειωμένη κατά 803 άτομα, έναντι των οργανικών θέσεων που προβλέπονται από τον κανονισμό.

Αναφέρθηκε ότι «τα δύο τελευταία έτη έχουν αποχωρήσει 280 άτομα, το ποσοστό των αμοιβών επί των συνολικών εσόδων μειώθηκε στο 50,3% (από 71% που ήταν πριν από λίγα χρόνια) και επί των εξόδων στο 56%, ποσοστά τα οποία αντιστοιχούν στον μέσο όρο των λιμενικών υπηρεσιών των λιμανιών της ESPO».

Ακόμη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΛΠ «κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 μειώθηκαν οι αμοιβές υπερωριών και αργιών κατά 30% έναντι του 2010».





ΑΠΟ-marinews.gr
ΠΗΓΗ: www.kathimerini.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.