Ναι σε μια φωνή για την ακτοπλοΐα από τον ΣΕΕΝ

Υπέρ της συγχώνευσης των δύο ενώσεων που σήμερα εκπροσωπούν τον κλάδο της Ελληνικής ακτοπλοΐας τάχθηκε η γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες οι δύο ενώσεις, μελετούν την προοπτική συνενώσεις τους ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις «απειλές» που δέχεται ο κλάδος. 


Η συσσώρευση των προβλημάτων και των σημαντικών ανοικτών θεμάτων επέβαλλε στο κλάδο μια ενιαία φωνή και μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου, όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη συνένωση.






ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.