Ετήσια Συνάντηση Ναυτικής Τεχνολογίας 2011


Τo Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.), διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, την Ετήσια Συνάντηση Ναυτικής Τεχνολογίας 2011 με τίτλο "Η Nαυτική Τεχνολογία στη σύγχρονη παγκοσμιο-ποιημένη Ναυτιλιακή Αγορά - Ανάπτυξη Λιμένων : Εξελίξεις, Ευκαιρίες και Προκλήσεις", που θα πραγματοποιηθεί στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, Δευτέρα και Τρίτη 28 και 29 Νοεμβρίου 2011.

 Η 2ημερη ετήσια συνάντηση ναυτικής τεχνολογίας 2011 περιλαμβάνει α) Tεχνολογικό Συνέδριο β) Eπιλεκτική Εκθεσιακή - Εταιρική Παρουσίαση και γ) Τα πρακτικά των μελετών σε μια ειδική επιστημονική έκδοση, την ετήσια ΒΙΒΛΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( ΕΛ.Ι.Ν.Τ. 2011).
 Την 5η αυτή ετήσια συνάντηση ΕΛ.Ι.Ν.Τ. θα τιμήσουν με παρουσία και ομιλίες τους στελέχη και προσωπικότητες της ναυτιλιακής αγοράς, καθηγητές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, τεχνικοί διευθυντές, διευθυντές ναυτιλιακών έργων, εκπρόσωποι οργανισμών, διευθυντικά στελέχη σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες παροχής ναυτι-λιακών υπηρεσιών και ναυτιλιακού εξοπλισμού, καθώς και επιστήμονες - συγγραφείς μελετών που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Διεθνές Συνέδριο ΙΜΑΜ 2011 ( Γένοβα, Ιταλία ).
H συνάντηση Ναυτικής Τεχνολογίας τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Συλλόγου Διπλωματούχων Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών.



Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.