Πεντάγωνο προς Σκαραμαγκά για υποβρύχια: Κάντε έργο για να πληρωθείτε!


Μήνυμα ότι αν δεν προχωρούν οι εργασίες για τα υποβρύχια δεν πρόκειται να γίνονται πληρωμές έστειλε με θεσμικό τόπο η ηγεσία του υπουργείου Αμυνας στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά που ελέγχουν άραβες και  Λιβανέζος επιχειρηματίας.
Το μήνυμα στάλθηκε χθες  24 Νοε 2011  στο πλαίσιο της  συνάντησης που διεξήχθη στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών μεταξύ  του Γενικού Διευθυντή. κ. Δημήτριου Γεωργιόπουλου και επιτελών αυτής, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΝΑΕ ( Σκαραμαγκά) κ. Boulos Hankach. Οπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση των Συμβάσεων των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.


ΑΠΟ-portnet.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.