Επιστολή Σαμαρά αλλάζει τα δεδομένα

Η «μπάλα στην μικρή περιοχή των Βρυξελλών και του Βερολίνου» για να χρησιμοποιήσουμε όρους του ποδοσφαίρου. Και με «σουτ Σαμαρά» με την επιστολή του,  υπό τις πρώτες «επευφημίες» και των πλέον δύσπιστων Γερμανών που απόψε, ίσως και υπό το βάρος της «συντριβής» του αποτελέσματος της δημοπρασίας των ομολόγων τους, ομολόγησαν «δημοσίως» ότι έγιναν λάθη με την… Ελλάδα.
 
Όπως και να έχει το πράγμα οι συμμετέχοντες σε αυτή την κυβέρνηση Παπαδήμου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο «κάλυψαν» την ανάγκες Βρυξελλών και Βερολίνου κάτι που πλέον φέρει την ΕΕ προ των ευθυνών της όχι μόνο για την εκταμίευση της 6ης δόσης της Ελλάδας αλλά και για την εξυγίανση από την κρίση της ευρωζώνης.

Δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής ότι ακόμη και η «κραταιά» οικονομικώς Γερμανία «αμφισβητήθηκε» σήμερα από τις αγορές που έδειξαν τα δόντια τους στην «Ευρωπαϊκή Γερμανική οικονομική υπερδύναμη» την οποία και αμφισβήτησαν ευθέως. Σχεδόν προφητικά το «Theseanation” πρόσφατα «φιλοξένησε» σχόλιο βγαλμένο από την ελληνική σοφία χιλιετηρίδων. «Εδώ που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις»… Και οι αγορές έστειλαν ένα σαφές μήνυμα και στην Γερμανία. Η κρίση είναι εδώ.  Και είναι απειλητικότερη από ποτέ.




















ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.