Το λιμάνι του Ηρακλείου στο πρόγραμμα της χειμερινής κρουαζιέρας!


Διπλό μήνυμα πήρε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ Γιάννης Μπρας που συμμετέχει στο winter cruising forum στην Κωνσταντινούπολη- το πιο σημαντικό ραντεβού για τις κρουαζιέρες του χειμώνα από όπου το Ηράκλειο μέχρι σήμερα απουσίασε. Οι ξένοι θα έρθουν στην Κρήτη, αλλά ζητούν και υποδομές! Πάντως στόχος του Οργανισμού Λιμένος είναι να εντάξουν οι μεγάλες εταιρείες και το Ηράκλειο τους 'νεκρούς' μήνες από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο ώστε να αποκτήσει ζωή και κίνηση η πόλη.

Ο κ.Μπρας έχει επαφές με εκπροσώπους των εταιρειων Aida, Holland America, Disney Cruises και Norwegean Crise Lines τους οποίους και προσπαθεί να πείσει να εντάξουν το Ηράκλειο στο πρόγραμμα τους.



Διαβάστε περισσότερα στο Cretalive.gr



ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.