ΔΝΕ: Σοβαρά προβλήματα στην προσέγγιση κρουαζιεροπλοίων και των εμπορικών εν γένει πλοίων στα λιμάνια


Φωτό: Ο πρόεδρος της Δ.Ν.Ε.,
 Νίκος Αρβανίτης.

Επιστολή στο υπουργείο οικονομικών έστειλε η Δ.Ν.Ε με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Τελωνειακών Υπαλλήλων:

«Κύριε Διευθυντά,

Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική ανακοίνωση ως και το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, έχουν προκηρυχθεί οκτώ ημερήσιες στάσεις εργασίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων από 07/12/11 και από ώρας 05.00 έως την έναρξη του ωραρίου 07.30 και από 15.30 έως 20.00, γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αφ’ ενός μεν στην απρόσκοπτη προσέγγιση των κρουαζιεροπλοίων και των εμπορικών εν γένει πλοίων στα λιμάνια, αφ’ ετέρου δε στην διακίνηση και ομαλή ροή των εμπορευμάτων από και προς την Χώρα μας.

Επισημαίνουμε ότι ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα θα προκληθούν κατά την εξαγωγική διαδικασία, λαμβανομένου υπόψη ότι η εξαγωγική δραστηριότητα της Χώρας ευρίσκεται ήδη σε έξαρση με συνέπεια, όπως αντιλαμβάνεσθε, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Τελωνειακών Υπαλλήλων να επιφέρουν καίρια πλήγματα προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε κ. Διευθυντά για τις άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις σας στις Τελωνειακές Υπηρεσίες προς την κατεύθυνση όχι μόνον της πρόβλεψης και συγκρότησης του αναγκαίου προσωπικού ασφαλείας Τελωνειακών Υπαλλήλων, για την εξυπηρέτηση της απρόσκοπτης προσέγγισης και ελευθεροεπικοινωνίας των κρουαζιεροπλοίων και των εμπορικών εν γένει πλοίων κατά τις ως άνω ημερομηνίες, αλλά και της επίδειξης στη κρίσιμη αυτή φάση ιδιαίτερης ευαισθησίας προς εξυπηρέτηση της διεκπεραίωσης και του εκτελωνισμού των προς εξαγωγή εμπορευμάτων σε όλη την Επικράτεια».




ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.