Ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα ζητά η Σάμος

H σύνδεση με ταχύπλοο της Σάμου με τα Δωδεκάνησα, ήταν το θέμα που συζητήθηκε στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου μεταξύ του Aντιπεριφερειάρχη ,του Δημάρχου, του νυν και του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου και του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ακτοπλοϊκής εταιρίας ''ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ SEAWAYS''.
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει εκφράσει την πρόθεσή της να δρομολογήσει καταμαράν στην γραμμή Σάμος-Ικαρία –Φούρνοι και Δωδεκάνησα για τουλάχιστον 7 μήνες το χρόνο. 
Με κοινό τους υπόμνημα στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στις αρχές του Οκτώβρη τα Επιμελητήρια Σάμου και Δωδεκανήσου, εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαν την σύνδεση αυτή αναπτυξιακή ενέργεια για τις δύο περιοχές.
Από πλευράς της τοπικής αυτοδιοίκησης θα διαμορφωθεί συνολική πρόταση η οποία θα κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο για να προωθηθεί και να υπάρξει η ανάλογη επιδότηση.


ΠΗΓΗ-newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.