GL: Forum για περιβαλλοντικά θέματα

"Περιβαλλοντική Ενημέρωση για τη ναυτιλιακή βιομηχανία" (Environmental Updates for the Maritime Industry), διοργανώνει ο Germanischer Lloyd, στις19 Ιανουαρίου και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα γίνουν παρουσιάσεις και διαλέξεις ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τη ναυτιλία και τη ναυτιλιακή βιομηχανία.



Στην εκδήλωση θα αναδειχθούν πρόσφατες περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και ζητήματα που επηρεάζουν το σχεδιασμό του πλοίου και τα επιχειρησιακά θέματα, με έμφαση στα ακόλουθα θέματα:

-Το κόστος και τα οφέλη του υγροποιημένου φυσικού αερίου που χρησιμοποιείται ως καύσιμο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

Δρ. Pierre C. Sames, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Στρατηγικής Έρευνας & Ανάπτυξης

-Η αλλαγή κανόνων σχετικά με τις εκπομπές αερίων ρύπων, πρόκληση για τη ναυτιλία

Αθανάσιος Ρεϊζόπουλος, Διευθυντής Νότιας Ευρώπης

-Εξοικονόμηση καυσίμων στη ναυτιλία

Καθ. Δρ. Ing. Bertram Volker, Maritime Solutions

-Οδηγίες για την κατάρτιση Σχεδίου Διαχείρισης για την ενεργειακή αποδοτικότητα του πλοίου

Αριστείδης Ευσταθίου, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη Νότια Ευρώπη

Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα και η εκδήλωση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 20.00 μ.μ.








ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.