Αλεξανδρούπολη: Συνεργασία δήμου με Οργανισμό Λιμένα για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης

FOTO:oldalexandroupoli.gr
ΤΗΝ υπογραφή κοινού πρωτοκόλλου συνεργασίας για την παραχώρηση της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στον δήμο ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε στα γραφεία του Οργανισμού.
Το πρωτόκολλο συνεργασίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να προχωρήσει η έγκριση από τα αρμόδια υπουργεία και να υπάρξει η τελική υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης της χρήσης της δυτικής χερσαίας ζώνης, εκτός από τους χώρους που θα υλοποιηθεί το master plan του Οργανισμού Λιμένα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΑ Χρήστος Σκεύας δεσμεύτηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού θα συνεδριάσει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου προκειμένου να αποφασίσει για το θέμα, ενώ από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει συναίνεση όσο το δυνατόν συντομότερα, υποστηρίζοντας πως είναι «ορατός ο κίνδυνος εφόσον μεταβιβαστεί η χρήση και εκμετάλλευση του λιμανιού σε κάποια εταιρία ή όμιλο ξένων συμφερόντων, να περιφραχτεί ο χώρος και να απαγορευτεί η πρόσβαση στους δημότες στη χερσαία ζώνη, με αποτέλεσμα την πλήρη αποξένωση των κατοίκων από την παραλία και τη θάλασσα».














Πηγή: Express.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.