Αδήλωτα 104 κότερα σε Λαύριο-Ζέα-Κρήτη-Κέρκυρα και Βόλο


Μετά τις αποκαλύψεις γερμανικού περιοδικού που ανέφερε ότι στην Ελλάδα οι κάτοχοι σκαφών αναψυχής φοροδιαφεύγουν οι αρχές της Ολλανδίας βρήκαν 104 σκάφη Ελλήνων με ολλανδική σημαία και παρέδωσαν τα ονόματα στο ΣΔΟΕ.

Το ΣΔΟΕ εντόπισε τα σκάφη και τους ιδιοκτήτες που δεν τα είχαν δηλώσει στις φορολογικές τους δηλώσεις στις μαρίνες Λαυρίου, Ζέας, Κρήτης, Γουβιών Κέρκυρας και Βόλου.
Μετά την εξέλιξη αυτή πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι θα γίνει αίτημα προς τις φορολογικές αρχές όλων των χωρών της Ευρωζωζνης ώστε να εντοπιστούν και να αποκαλυφθούν και άλλοι Έλληνες με παρόμοια φορολογική συμπεριφορά.


ΠΗΓΗ: newscode.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.